Consumenten

Tijd voor champignons

Een champignon is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 van de twintigste eeuw volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland in champignoncellen gekweekt op een speciaal samengestelde voedingsbodem. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Eten aan tafel

U kent vast de verse champignons uit het blauwe bakje. Maar wist u dat champignons ook geconserveerd worden in blik? Zo zijn ze snel en gemakkelijk te bereiden, waarbij toch een hoge kwaliteit en een perfecte smaak gegarandeerd zijn. Tenminste… als die champignons van een betrouwbaar bedrijf komen dat veel belang hecht aan die hoge kwaliteit en perfecte smaak….Prochamp is zo’n bedrijf.

Prochamp is de enige producent van champignonconserven die de productieketen volledig zelfstandig beheerst. Prochamp heeft controle over en inzicht in de gehele keten. Hiermee garanderen wij een hoge constante kwaliteit en voldoen onze producten aan alle normen voor voedselveiligheid.