U bent hier:
You are here:
Vous êtes ici:
Sie sind hier:
Usted está aquí:
Prochamp >
Nieuws
In 2019 solliciteert Iwona Seweryn bij Prochamp en niet veel later wordt ze aangenomen als productiehulp. “Het was een verademing voor mij dat het werk bij Prochamp voor 90% machinaal is. Daarnaast zijn het betere werktijden én ik heb het weekend vrij. Met een gezin is dat erg belangrijk.” Inmiddels is Iwona doorgegroeid tot kwaliteitscontroleur. De werk-privébalans klopt voor haar nog steeds.
Henk Waalder is van origine timmerman, maar ging in 2010 aan de slag bij Prochamp. “Het was toentertijd crisis in de bouwsector en ik wilde echt niet thuis gaan zitten. In de krant zag ik de vacature bij Prochamp, ik solliciteerde, ging op gesprek en was direct aangenomen.” Zo’n 11 jaar later werkt de inmiddels 32-jarige Henk nog steeds vol enthousiasme voor de champignonteler, maar nu als meewerkend voorman.
Marcin Mastalski verliet begin 2018 zijn thuisland Polen om in Nederland te gaan wonen en werken. Via een vriend hoorde hij goede verhalen over werken bij Prochamp, zoals de familiaire sfeer en een goed salaris. Niet veel later startte Marcin als allround medewerker.
Bekijk ons actuele overzicht van openstaande vacatures door op de volgende link te klikken: https://prochamp.nl/nl/werken-bij/ Ben jij of ken jij iemand voor wie één van deze functies passend is? Stuur dan een e-mail met CV en een korte motivatie naar werkenbij@prochamp.testlocatie.net
Onze nieuwe vulafdeling is in gebruik genomen! Op onze LinkedIn pagina is een video te zien waarop onze nieuwe conservenlijn in gebruik te zien. De champignons worden hier automatisch afgevuld in blikken en de blikken worden gesloten nadat er opgiet aan toegevoegd is. Bekijk onze LinkedIn pagina én de video hier.