U bent hier:
You are here:
Vous êtes ici:
Sie sind hier:
Usted está aquí:
Prochamp >
Nieuws
Bekijk ons actuele overzicht van openstaande vacatures door op de volgende link te klikken: https://prochamp.nl/nl/werken-bij/
Ben jij of ken jij iemand voor wie één van deze functies passend is? Stuur dan een e-mail met CV en een korte motivatie naar werkenbij@prochamp.nl
Onze nieuwe vulafdeling is in gebruik genomen! Op onze LinkedIn pagina is een video te zien waarop onze nieuwe conservenlijn in gebruik te zien. De champignons worden hier automatisch afgevuld in blikken en de blikken worden gesloten nadat er opgiet aan toegevoegd is.
Bekijk onze LinkedIn pagina én de video hier.
Van 11 tot en met 13 november zijn wij aanwezig op de PLMA beurs (Private Label Trade Show) in Chicago. U vindt ons op stand nummer F2451 in de hal “Food & Beverage”. Neem contact op met onze Sales Managers voor meer informatie of voor een afspraak:
- Joost Hilgersom: j.hilgersom@prochamp.nl
- Peter van Lieshout: p.vanlieshout@prochamp.nl
Graag tot ziens! De koffie staat overigens ook gewoon klaar op ons kantoor in Velddriel!
Van 21 tot en met 25 oktober zijn wij aanwezig op de Sial Beurs in Parijs. U vindt ons in Hal 5B, stand nummer M017. Bekijk hier de website van de Sial beurs voor meer informatie. Graag tot ziens! De koffie staat overigens ook gewoon klaar op ons kantoor in Velddriel!
Uw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen wij u graag informeren over ons privacy statement, welke is aangepast aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt onze omgang met de verwerking van persoonsgegevens lezen in onze disclaimer via deze link.
Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons beleid of als u andere vragen heeft, neem dan contact met ons op.