juni242019

Vacature: monteur technische dienst (WTB)

Voor ons team “Technische dienst”, dat zich richt op het productieproces van onze geconserveerde champignons, zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een monteur (WTB). Samen met jouw collega’s zorg je dat onze fabriek op rolletjes loopt!

De functie
Als monteur van onze Technische Dienst los je storingen op en voer je (preventief) onderhoud uit aan de machines in onze productiehallen. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • oplossingen van storingen aan machines;
  • zorgdragen voor het correct en veilig uitvoeren van onderhoud aan machines;
  • mede inspecteren en controleren van alle daarvoor in aanmerking komende installaties, apparatuur en machines;
  • mede bewaken van het preventief onderhoudsschema;
  • registreren en gereed melden van storingen en preventief onderhoud;
  • mede beheren van voorraad onderdelen in het magazijn en registreren van voorraadmutaties;
  • mede onderzoeken van mogelijkheden tot verbetering aan de bestaande apparatuur;
  • samenwerken met- en informeren bij collega’s uit de productie aangaande bijzonderheden rondom het functioneren van installaties, apparatuur en machines;
  • nagaan en beoordelen of frequenties van bepaalde storingen toenemen en doen van voorstellen om dit te voorkomen.

Deze functie voer je in een tweeploegendienst uit (06:00-14:30 uur | 14:30-23:00 uur) en incidenteel op een zaterdag.


Jouw kennis en ervaring

  • je hebt minimaal MBO werk-/denkniveau. Bij voorkeur heb jij een opleiding gevolgd in de richting van mechatronica, elektrotechniek of allround operationele techniek;
  • je hebt mechanische kennis en vaardigheden;
  • ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;
  • ervaring met besturingstechniek/PCL (Siemens) techniek en frequentieregelaars is een pré;
  • je hebt enkele jaren werkervaring in een technische omgeving;
  • je kunt werken vanaf (schets)tekening en je begrijpt installatieschema’s.


Dit ben jij ook

  • je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • je hebt een zelfstandige manier van werken;
  • je kunt ook goed in teamverband werken;
  • je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • je kunt oplossingsgericht denken;
  • je bent 40 uur per week beschikbaar en staat open voor tweeploegendiensten.


En nu
?
Wij bieden je graag een werkplek in een hecht team, een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract. Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur ons jouw CV toe met een korte motivatie. Je kunt dit sturen t.a.v. Graciëlla op e-mailadres werkenbij@prochamp.nl


AVG

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens in het kader van de AVG. Lees onze disclaimer voor meer informatie.

 

juni112019

Vacature: Tekenaar/Werkvoorbereider

Voor ons team “Engineering”, dat zich richt op het productieproces van onze geconserveerde champignons, zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een tekenaar/werkvoorbereider (WTB). Samen met jouw collega’s (Manager engineering en een projectleider) draag je zorg voor projecten in en rondom onze gebouwen op – met name – werktuigbouwkundig gebied. Je kunt denken aan projecten zoals: het optimaliseren van bestaande productielijnen en productiehallen, het vervangen van gebouw gebonden installaties, het doorvoeren van procesverbeteringen in het productieproces, enzovoorts.

De functie

Als tekenaar/werkvoorbereider verzorg jij de werkvoorbereiding van de bovengenoemde projecten. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • je ontwerpt en berekent installaties en werkt deze in detailtekeningen en materiaallijsten uit;
  • aan de hand van de tekeningen en specificaties vraag je offertes op en vergelijkt deze;
  • je verzorgt de inkoop van benodigde materialen in overleg met de projectleiding;
  • je stelt onderhouds- en bedieningsvoorschriften op;
  • je bewaakt mede de planning;
  • je begeleidt, waar nodig, de werkuitvoering.

Wekelijks voer je een voortgangsoverleg met jouw leidinggevende over de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast werk je nauw samen met het team Technische Dienst.

 

Jouw kennis en ervaring

  • je hebt HBO werk-/denkniveau, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde;
  • ervaring met Autocad (2D en 3D) is een vereiste;
  • ervaring met een onderhoudsprogramma is een pré;
  • ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

 

Dit ben jij ook

  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • organisatietalent (goed organiseren, planmatig en gestructureerd werken);
  • je hebt een zelfstandige manier van werken;
  • je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • je kunt oplossingsgericht denken;
  • je pakt dingen graag aan en krijgt energie van afwisselende werkzaamheden;
  • je bent 40 uur per week beschikbaar.

 

En nu?

Wij bieden je graag een werkplek in een hecht team, een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract.

 

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur ons jouw CV toe met een korte motivatie. Je kunt dit sturen t.a.v. Graciëlla op e-mailadres werkenbij@prochamp.nl

 

AVG

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens in het kader van de AVG. Lees onze disclaimer voor meer informatie.

 

juni072019

Vacature: QA Specialist

Voor ons team “Kwaliteitsdienst”, dat zich richt op de conserven, zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een Quality Assurance (QA) specialist.

De functie

Als QA specialist rapporteer je aan- en werk je nauw samen met de Manager van team Kwaliteitsdienst, welke de QC- en een deel van de QA-werkzaamheden uitvoert. Jij bent de directe sparringpartner van deze manager en jij voert veelal zelfstandig, maar op sommige vlakken ook in samenspraak, werkzaamheden uit met betrekking tot de ontwikkeling, beheersing en afstemming van ons interne kwaliteitsbeleid. Dit beleid is afgestemd op de BRC- en IFS-certificeringen evenals HACCP-standaarden. In deze functie ben jij een belangrijke “speler”, omdat jij het kwaliteitsbeleid hebt te vertalen naar de praktische naleving daarvan op de productievloer door de collega’s. Jouw werkzaamheden bestaan veelal uit:

  • bijdragen aan ontwikkeling, up-to-date houden, bewaking, verbetering en beheersing van het kwaliteitsbeleid;
  • monitoren of aan alle eisen van opdrachtgevers en regeling houders wordt voldaan;
  • adviseren bij het ontwikkelen en uitrollen van (nieuwe) inspectie- en certificeringsdiensten;
  • opstellen en uitvoeren van interne auditplannen;
  • mede verzorgen van de beoordeling en opvolging van interne en externe klachten (analyseren van meetgegevens, rapporteren en initiëren van acties);
  • bewaken en uitvoeren van interne auditplannen en bijbehorende verificaties/validaties van ons kwaliteitssysteem;
  • mede begeleiden van audits;
  • uitvoeren van proces- en kwaliteitsverbeteringsprojecten op de werkvloer.

 

Jouw kennis en ervaring

  • je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van levensmiddelentechnologie, procestechnologie, Food & Business of Bedrijfskunde;
  • je hebt interesse in- en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen. Ervaring met BRC en/of IFS is een pré;
  • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • enkele jaren werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

 

Dit ben jij ook

  • je bent proactief;
  • je hebt oog voor detail;
  • je werkt zorgvuldig en gestructureerd;
  • je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • je kunt schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;
  • je weet anderen eenvoudig te enthousiasmeren om mee te werken;
  • je kunt oplossingsgericht denken;
  • je bent 40 uur beschikbaar.

 

En nu?
Wij bieden je graag een werkplek in een hecht team, een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract.
Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur ons jouw CV toe met een korte motivatie. Je kunt dit sturen t.a.v. Graciëlla op e-mailadres werkenbij@prochamp.nl

 

AVG

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens in het kader van de AVG. Lees onze disclaimer voor meer informatie.

 

 

 

 

 

maart052019

Nieuwe vulafdeling in gebruik

Onze nieuwe vulafdeling is in gebruik genomen! Op onze LinkedIn pagina is een video te zien waarop onze nieuwe conservenlijn in gebruik te zien. De champignons worden hier automatisch afgevuld in blikken en de blikken worden gesloten nadat er opgiet aan toegevoegd is.

Bekijk onze LinkedIn pagina én de video hier.

oktober112018

Bezoek ons op de PLMA beurs in Chicago

Van 11 tot en met 13 november zijn wij aanwezig op de PLMA beurs (Private Label Trade Show) in Chicago. U vindt ons op stand nummer F2451 in de hal “Food & Beverage”. Neem contact op met onze Sales Managers voor meer informatie of voor een afspraak:

  • Joost Hilgersom: j.hilgersom@prochamp.nl
  • Peter van Lieshout: p.vanlieshout@prochamp.nl

Graag tot ziens! De koffie staat overigens ook gewoon klaar op ons kantoor in Velddriel!