maart052019

Nieuwe vulafdeling in gebruik

Onze nieuwe vulafdeling is in gebruik genomen! Op onze LinkedIn pagina is een video te zien waarop onze nieuwe conservenlijn in gebruik te zien. De champignons worden hier automatisch afgevuld in blikken en de blikken worden gesloten nadat er opgiet aan toegevoegd is.

Bekijk onze LinkedIn pagina én de video hier.

oktober112018

Bezoek ons op de PLMA beurs in Chicago

Van 11 tot en met 13 november zijn wij aanwezig op de PLMA beurs (Private Label Trade Show) in Chicago. U vindt ons op stand nummer F2451 in de hal “Food & Beverage”. Neem contact op met onze Sales Managers voor meer informatie of voor een afspraak:

  • Joost Hilgersom: j.hilgersom@prochamp.nl
  • Peter van Lieshout: p.vanlieshout@prochamp.nl

Graag tot ziens! De koffie staat overigens ook gewoon klaar op ons kantoor in Velddriel!

mei252018

AVG: wij vinden uw privacy belangrijk

Uw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen wij u graag informeren over ons privacy statement, welke is aangepast aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt onze omgang met de verwerking van persoonsgegevens lezen in onze disclaimer via deze link.

Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons beleid of als u andere vragen heeft, neem dan contact met ons op.

 

januari302017
New ERP system enables sound operational processes – today and tomorrow

Vernieuwd ERP-systeem zorgt voor solide bedrijfsvoering, voor nu en in de toekomst

De groei en gedrevenheid van Prochamp om doorlopend de bedrijfsprocessen verder te professionaliseren en te standaardiseren, waren de basis voor Prochamp om een nieuwe versie van het ERP-systeem door te voeren. De wens om de ontwikkeling en integratie door te voeren werd reeds in 2015 uitgesproken. In het eerste kwartaal van 2016 is de doorvoering van het nieuwe systeem in gang gezet. Inmiddels is het nieuwe geïntegreerde ERP-systeem alweer een ruime periode volledig operationeel en de resultaten zijn naar eenieders tevredenheid. Een prima prestatie voor een dynamisch bedrijf dat strenge kwaliteitseisen stelt en de gehele productieketen binnen de eigen onderneming beheerst.

(meer…)