Over ons

Ketenbeheersing vormt de sleutel tot ons succes

Prochamp is een vooraanstaand internationaal producent van champignonconserven die de totale productieketen in eigen hand heeft. Van het bereiden van compost, het duurzaam telen van champignons tot en met het vermarkten van geconserveerde champignons. Dit alles binnen een straal van enkele kilometers.

Chain management

Het is een modern familiebedrijf waarbij innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Constante aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiency in de volledig gecertificeerde productieketen, draagt er toe bij dat Prochamp klantgericht werkt. Seizoensinvloeden hebben geen effect op de teelt en daardoor zijn wij in staat gedurende het hele jaar door te produceren. Hierdoor is er veel speelruimte in snelheid en flexibiliteit. Onze keten staat in dienst van de klant en levert zo altijd het gevraagde resultaat.

Prochamp Family Peffer

Van links naar rechts: Arjan Peffer (CEO Prochamp) |  Hetty Peffer (Sales Director) |  Richard Peffer (Oprichter)  |  Robert Peffer (Compost & Mushroom Production Manager)

Wij zijn een partner voor alle retailers, cateraars en de industrie omdat onze producten garant staan voor voedselveiligheid, certificering en traceerbaarheid.