Kwaliteit

Quality-Controlled Food Chain

Quality Controlled Food ChainVoedselveiligheid en kwaliteit zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de heerlijke smaak van onze geconserveerde champignons. Om dit te garanderen kunnen we putten uit meer dan een halve eeuw kennis en ervaring. In samenwerking met diverse onderzoekinstellingen en universiteiten, waaronder Wageningen Universiteit & Researchcentrum (WUR), houdt onze eigen R&D afdeling zich continue bezig met innovaties in smaakverbetering en productieprocessen.

De producten van Prochamp voldoen aan alle internationale wetgeving en normen. De fabriek is BRC en IFS gecertificeerd. En alle teelbedrijven zijn GlobalGAP-gecertificeerd.Voedselveiligheid, kwaliteit en transparantie zijn hiermee in de hele keten gewaarborgd.

Daarnaast produceren wij onder FDA registratie (Food and Drug Administration) en voldoen wij aan OU voorwaarden (Othodox Union). Binnen onze conservenfabriek is voedselveiligheid vanzelfsprekend een geïntegreerd onderdeel in de dagelijkse productie. 100% Track&Trace garanderen consumenten een optimale productveiligheid.

Kwaliteitscontrole is een integraal onderdeel van onze productielijn. We beschikken over uitgekiende apparatuur die waarborgen dat het eindproduct de juiste hoeveelheden bevat en dat er geen vreemde bestanddelen in de ingeblikte champignons aanwezig zijn. Onze moderne machines voldoen vanzelfsprekend aan de strengste hygiëne -en kwaliteitseisen.

Met trots noemen wij dit samen onze eigen Quality controlled food chain.