Afzetmarkt en assortiment

Prochamp levert wereldwijd aan retailers, cateraars en industrie. Onze grootste afzetgebieden zijn thuismarkt Europa en Noord- en Centraal Amerika, maar onze champignons worden verkocht en geconsumeerd op alle continenten.

Naast onze eigen A-merken waaronder Prochamp, Champex, Peffer en Venlo, maken wij private label producten. We produceren meer dan 550 verschillende labels in alle voorkomende uitlekgewichten en blikformaten. Van klein tot groot. Ons assortiment is tailormade. U bepaalt zelf de grootte van de champignon, de dikte van het schijfje en de samenstelling van het opgiet.

Wij bieden bovendien maatwerk in de verpakking. Gesloten blikken worden in trays geplaatst en afhankelijk van de wensen van de klant, van een krimpfolie voorzien. Ook leveren wij in alle soorten pallets. Zo hebben wij bijvoorbeeld de halve pallet ontwikkeld waarmee u makkelijk de winkel in kan.

Klanten waarderen onze betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en snelheid waarin we leveren. Dankzij onze platte organisatie zijn de lijnen kort en het contact altijd persoonlijk.