Shovelmachinist

 

Richamp BV is onderdeel van de Peffer Groep in Velddriel.  Op onze nieuwe productielocatie verzorgen wij de eerste stap in de substraatbereiding. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een shovelmachinist.

 

De functie

Als shovelmachinist werk je mee in de eerste stap van de substraatbereiding. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het besturen en bedienen van de shovel. Hierbij los je de grondstoffen in de hopper van de menglijn en zorg je dat de grondstoffen in (én uit) de composteringsbunker komen.

 

Het bedienen van het machinepark en het beoordelen en anticiperen op de kwaliteit van de grondstoffen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Hierdoor is het werk dat je doet erg afwisselend.

 

Jouw kennis en ervaring

Ben jij er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken, heb je een aanpakkers mentaliteit en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder vragen wij:

  • ervaring als shovelmachinist is een pré;
  • je kunt goed werken in teamverband, want je komt in een klein team te werken;
  • je hebt groene vingers (affiniteit met de agrarische sector);
  • je hebt een flexibele instelling;
  • en je hebt gevoel met (grote) werktuigen/affiniteit met techniek.

 

En nu?

Wij bieden je graag een leuke baan in dynamisch en innovatief familiebedrijf met een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

 

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur ons jouw CV toe met een korte motivatie. Je kunt dit sturen t.a.v. Graciëlla op e-mailadres werkenbij@prochamp.nl

 

AVG

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens in het kader van de AVG. Lees onze disclaimer voor meer informatie.