Werken bij

Onze vacatures:

Over ons:

Wij zijn Prochamp, een familiebedrijf dat internationaal producent is van conservenchampignons. Samen met onze 130 collega’s hebben wij de totale productieketen in eigen hand. Dit betekent dat wij onze eigen champignonsubstraat bereiden, champignons duurzaam telen en geconserveerde champignons vermarkten.

Wij geloven in ondernemingsgeest, proactief handelen, servicegerichtheid en korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn professioneel, integer, eerlijk en hebben passie voor hun vak. Wij stimuleren onze medewerkers om zich, in een prettige werksfeer, verder te ontwikkelen en bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Prochamp is HACCP, IFS en BRC gecertificeerd.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die het team willen versterken. Bovendien zijn wij een erkend leerbedrijf en wij hebben regelmatig stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar.

Onze vacatures & solliciteren

Wil jij graag bij ons komen werken? Bekijk onze vacatures aan de linker zijde van deze pagina. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat jouw vacature hier niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie toesturen.

Je kunt je (open) sollicitatie met CV sturen naar onze afdeling HRM. Dit kan per e-mail naar werkenbij@prochamp.nl of per post naar:

Prochamp BV
t.a.v. Afdeling HRM
Postbus 55
5330 AB Kerkdriel

Omgang met jouw persoonsgegevens (AVG)
Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens in het kader van de AVG. Lees onze disclaimer voor meer informatie.